Telefon MIRCRIS

SC Mircris Terasier SRL este o societate din Galaţi având capital privat integral românesc. Obiectul principal de activitate îl constituie lucrările de construcţii civile şi industriale. Dar şi închirierea utilajelor pentru construcţii, a autobasculantelor, prestări servicii de demolări şi excavaţii-săpături civile şi industriale cât şi transporturi speciale şi agabaritice.

SC Mircris Terasier SRL oferă lucrări de construcţii civile şi industriale, ce dezvolta lucrări în antrepriza şi subantrepriza, certificate din punct de vedere calitativ ISO 9001 şi ISO 14001, având o experienţă de mai bine de 10 ani în acest domeniu. Deţinem cei mai buni specialişti în domeniu, precum şi cele mai moderne echipamente. Construcţiile diferă de la caz la caz fiind din diferite materiale şi având diferite înălţimi cât şi o structură diferită.

Experienţa în lucrări de construcţii pe care am acumulat-o a însemnat, atât garanţia reuşitei fiecărei lucrări, cât şi acumularea curajului de abordare a provocărilor cele mai îndrăzneţe. O echipă experimentată şi profesionistă este unul dintre cele mai importante avantaje competitive pe care o companie cu tradiţie în domeniul lucrărilor de construcţii le poate aduce partenerilor prezenţi precum şi potenţialilor parteneri. Dorim să fim văzuţi de clienţii noştri că o parte importantă a succesului proiectelor lor, datorită standardelor noastre înalte şi a siguranţei şi încrederii pe care o oferim. Obiectivul nostru este dezvoltarea unor relaţii parteneriale calitative şi satisfacerea tuturor clienţilor noştri atât în Galaţi, Brăila, Tecuci, Adjud, Focşani, Vaslui, Bârlad, Tulcea, Buzău cât şi în toată ţara. Avem o bogată experienţă şi în domeniul eolienelor cu ample lucrări în efectuarea drumurilor de acces cât şi în executarea fundaţiilor.

Un lucru foarte important este că societatea S.C. MIRCRIS TERASIER S.R.L. din Galaţi, deţine utilaje şi autobasculante proprii ceea ce înseamnă un cost redus al lucrărilor de construcţii, cum ar fi excavatoare, buldoexcavatoare, cilindri compactori, buldozere, cât şi autobasculante cu capacitatea benei de la 10 la 30 metri cubi. Vă asigurăm că aţi apelat la serviciile unei societăţi cu peste 200 de lucrări în domeniul construcţiilor civile şi industriale, cu o vastă experienţă în domeniul săpăturilor-excavaţiilor şi demolărilor, cu o echipă de profesionişti în domeniu.